dinsdag 2 maart 2010

Elektrische gitaren bij Nederland Muziek

 De elektrische gitaar is niet meer weg te denken uit de hedendaagse muziek. Hele muziekstromingen zouden ten onder gaan zonder de klank, dynamiek en natuurlijk uitstraling van de elektrische gitaar. Zoveel mensen, zoveel smaken. Zo ook elektrische gitaren. Van lichtgewicht, helder en schoon klinkende tot piepende, krakende en pikzwarte scheurmonsters. Met een elektrische gitaar en bijbehorende versterker en effectpedalen kun je jouw geluid creëren en overbrengen naar je luisteraars.

Om te helpen in de zoektocht naar dat ene specifieke geluid of het samenstellen van jouw unieke geluid, staan bij Nederland Muziek de medewerkers én gitaren altijd klaar! Loop binnen bij de showroom aan de Radioweg 5 te Almere, Flevoland of snuffel vanuit je luie stoel online op www.nederlandmuziek.com. Nederland Muziek heeft voor ieder budget dé gitaar, versterker of effecten voor jou!

Al meer dan 50 jaar maakt Epiphone betaalbare instrumenten van kwaliteit. Je vindt bij ons de Casino, Dot, Les Paul, Emperor, Flying V, Firebird, G-400 SG, Zakk Wylde signature. Stuk voor stuk betaalbare klassiekers van Epiphone! De grote broer van Epiphone is ook ruim vertegenwoordigd op de gitaarafdeling van Nederland Muziek: Gibson. Prachtige Les Paul, ES-345, ES-335, Firebird, Les Paul Special, Explorer en SG. Allemaal voor een scherpe prijs en met uitstekende service geleverd.

De andere grote speler in gitaarland is Fender. De gitaarafdeling van Nederland Muziek staat dan ook goed gevuld met de mooiste Stratocaster, Telecaster en Jazzmaster modellen. Vooral de Roadworn-serie is van de laatste tijd een prachtig stukje techniek en uitstraling van de gitaarbouwers uit Californië. In het betaalbare segment voert Fender het merk Squier. Ook hier is de Stratocaster en Telecaster goed vertegenwoordigd met zeer betaalbare modellen die te gek klinken en spelen!

Zo'n andere oudgediende zijn de gitaarbouwers van Gretsch. Koop je een Gretsch, koop je een stuk historie en gevoel dat je terugbrengt naar de gouden jaren van Rock 'n Rol. Nederland Muziek heeft prachtige Brian Setzer modellen en uiteraard de sprankelende witte White Falcon. Gelukkig gaat ook Gretsch met de tijd mee en produceren ze een betaalbare lijn van hun klassieke modellen. En, sinds kort in huis bij Nederland Muziek: de unieke G5120 Pinstripe Gretsch. Volledig handgeschilderde versiering op je Gretsch!

Uit Azië komen sinds de jaren '70 in toenemende mate zeer goede gitaren. Bekendste fabrikant: Ibanez. Op de gitaarafdeling van Nederland Muziek vind je een ruim assortiment aan Ibanez gitaren. Van het handige instappakket waar alles inzit om direct te beginnen, tot aan de Prestige-serie waar het mooiste hout wordt gebruikt en het opgebouwde vakmanschap volledig wordt benut.

Voor de scheurende medegitarist is er bij Nederland Muziek eveneens een ruim keuze aanbod. Hier vind je merken zoals Jackson met hun bekende Randy Rhoads en Dimebag Darrel modellen. Ook de gitaren van Schechter kunnen een overstuurde versterker voorzien van denderende riffs. Je vindt bij Schechter betaalbare gitaren uitgerust met originele Floyd Rose tremolo of EMG elementen. Ook de meeste betaalbare 7-snarige gitaar van degelijke kwaliteit staat bij Nederland Muziek op je te wachten!

Daarnaast zijn ook andere bekende merken zoals PRS, Hägstrom, Vintage, Taylor, Kramer en Fret King allemaal aanwezig op de gitaarafdeling van Nederland Muziek. Kom langs op de Radioweg 5 te Almere of surf naar www.nederlandmuziek.com

VOOR MEER INFO VOLG:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten