dinsdag 2 maart 2010

Akoestische gitaren bij Nederland Muziek


Wereldwijd is de akoestische gitaar het meest gebruikte instrument wanneer er voor het eerst een instrument wordt aangeschaft. De drempel is namelijk prettig laag. Voor weinig heb je een goede akoestische gitaar waar je de eerste toonladders op kunt leren. En, de aantrekkingskracht van de akoestische gitaar ligt  in het feit dat hij makkelijk overal mee naar toe te nemen is en dat je met het leren van een klein aantal akkoorden al zeer snel veel nummers kunt spelen.

Of je nu voor het eerst begint, op zoek bent naar een aanvulling op je bestaande collectie of als gevorderde speler dé gitaar zoekt waar je alles wat je wilt spelen uit kunt halen: Nederland Muziek heeft het allemaal!

Gitaar leren spelen gaat in eerste instantie het fijnst op een nylonsnarige akoestische gitaar. De snaren staan verder uit elkaar en de snaren snijden niet teveel in je vingers. Maar ook wanneer je vordert blijft het spelen op nylon snaren voor een bepaald geluid zorgen dat zeer gezocht is in vele muziekstijlen. Daarnaast perfectioneren grote namen zoals de Gypsy Kings en ander Flamenco-gitaristen het spelen op deze klassieke of Spaanse gitaren.

Bij Nederland Muziek vind je je allereerste klassieke of Spaanse gitaar. Santos Y Major, Martinez en Juan Salvador maken kwalitatief goede gitaren voor een instapbudget. Uiteraard kun je voor al je accessoires op het gebied van akoestische gitaren ook bij Nederland Muziek terecht. Medewerkers staan altijd klaar om je te helpen met uitzoeken van de juiste gitaartas, stemapparaat, gitaarstandaard, capo of lesboek.

In het topsegment van de akoestische nylonsnarige gitaren vind je bij Nederland Muziek prachtig handgebouwde gitaren van Alhambra, Antonio Lopez Bernabe, Granada en Jose Ramirez. Hier tref je de beste stukken massief hout aan, verwerkt tot een instrument dat een leven lang meegaat. Ook semi-akoestische nylonsnarige gitaren ontbreken niet!

Stalen snaren op een akoestische gitaar bezorgen een hardere en fellere klank. Zeer gezocht in Country & Western en huidige Rock muziek. Maar ook in Popmuziek, R&B, Jazz en eigenlijk alle muziekstijlen vind je deze akoestische gitaren. Een instrument dat bij zeer veel mensen aanspreekt vanwege zijn eenvoud en muzikaliteit.

Bij Nederland Muziek vind je alle bekende gitaarmerken. Voor ieder budget en voor elk niveau valt er iets te bespelen, te aanschouwen en aan te schaffen. Een groot aanbod Taylor, Breedlove, Eastman, Martin, Tacoma, Gibson, LAG, Tanglewood, Faith, Epiphone en Vintage akoestische gitaren worden door de medewerkers in topconditie gehouden en graag aangeboden voor een 'testrit'.

Eveneens is er bij Nederland Muziek een ruim aanbod aan semi-akoestische gitaarversterkers aanwezig. Want, uiteraard steek je je akoestische niet zomaar in een versterker maar gebruik je er een die eerlijk elke nuance van je klankkast doorgeeft. Deze versterkers hebben daarnaast vaak een specifiek aanbod aan effecten aan boord en heb je regelmatig de beschikking over een tweede kanaal voor en extra gitarist of een zangmicrofoon. Prachtige semi-akoestische versterking wordt gemaakt door AER, Bose en Fishman. Maar ook Ibanez, MarkBass en Roland maken versterkers specifiek voor het versterken van akoestische gitaren.

Kom langs in de showroom van Nederland Muziek aan de Radioweg 5 te Almere, Flevoland en aanschouw al het moois zelf. Ook vanuit je luie stoel kun je online op www.nederlandmuziek.com snuffelen en bestellen. Is een product op vooraad en vóór 16 uur besteld? De volgende dag heb je je bestelling al in huis! Daarnaast worden alle bestellingen boven de €100 gratis thuisbezorgd!

VOOR MEER INFO VOLG:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten